Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ po 28. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do konce sezóny se bojuje v celoročním pořadí o 29 míst pro účast v Superlize 2024/25. Stejně jako na sport.cz hraje se soutěž Druhá šance i v Lize bláznů, kde počítáme samostatně body jen z jarní části.
 

kouc-kola_tit360.jpg


Jirka Drha (kouč z týmu FC Zorzz z 1.Ligy bláznů) opět posílil svou pozici nejen v našem žebříčku Ligy bláznů ale i v tom celkovém.

- V žebříčku Ligy bláznů vede o 24 bodů před druhým Jirkou Kobližkou (kouč týmu ACSPraha17 z 1.Ligy bláznů). 

- Třetí v pořadí našich nejlepších koučů v Lize Bláznů je Vojta Hanzlík (kouč týmu Hellfire Club z Okresního přeboru), který ztácí na druhého již jen 2 bodíky.

- Všichni tři výše jmenovaní jsou v TOP 10 celostátní fantasy, kde je v ČR evidováno k 17.4.2024 celkem 22 933 hráčů.

top10-fantasy28.jpg 


- V žebříčku Ligy bláznů, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete níže v tabulce TOP 30 celkové i odečítané body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, zveřejněné jsou zde ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 319 koučů (29 účastníků z 1. ligy, 54 účastníků z 2. ligy, 116 účastníků z 3 ligy, 99 účastníků z Divize a 21 účastníků z Okresního přeboru).  

zlb-28-1.jpg

Kompletní žebříček letošní sezóny s body všech 319 koučů naleznete v google tabulce >> ZDE


DRUHÁ ŠANCE která je velký motivační motor pro hráče, kteří na podzim získávali buď první zkušenosti. Je to také nová šance na reparát pro ty, kterým to na podzim moc nešlo.

- Po devátém jarním kole je v čele "Druhé šance" také již Jiří Drha. Díky bodovému zisku v 28. kole smáznul jednobodovou ztrátu na Tomáše Červencla, ale také si vytvořil pětibodový náskok. Na třetím místě se ztrátou osmi bodů na třetího zůstal Michal Štěpnička. Níže je TOP 30 nejlepších koučů, kompletní žebříček Druhé šance >> ZDE.

zlb-28-2.jpg


ŽEBŘÍČEK LIGY BLÁZNŮ kolo za kolem z letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)