Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 24. kole F:L

Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 1. ligy a z každé skupiny budou sestupovat čtyři týmy do 3. ligy. 
tit_2.lb.jpg

Níže naleznete, duely, tabulky a reporty co se událo v jarní části od 19. do 24. kola.


TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ:
Od startu jarní části a posledního reportu uplynulo pět kol, dalo se vybojovat celkem 15 bodů, ale to se téměř nikomu nepodařilo. Bitva o tři postupová místa má grády v obou skupinách, naopak v bitvě o sestup je to téměř bez šťávy. Za pět kol jsou minimální změny, zabředlí dál klesají ke dnu v sestupovém marastu.

SKUPINA A: po podzimu při startu jarní části byl v čele tabulky Slezi se sedmibodovým náskokem. Za pět kol vybojoval pouze sedm bodů, přesto zůstává v čele. Díky vyrovnanosti soutěže mu z jeho náskoku moc neubylo.

S pětibodovou ztrátou jsou dva týmy. Tomket21vybojoval v jarní části dvanáct bodů a posunul se z třetí pozice na druhou, nyní je tam ale jen díky lepšímu skóre. Ahoj byl úspěšný podobně jako lídr soutěže Slezi. Připsal si na své konto sedm bodů a klesl na třetí místo. 

Postupové šance drží ve svých rukou nadále i čtvrtý Bossicek. Ten byl z na jaře ze zmiňovaných týmů nejúspěšnější. Vybojoval celkem 13 bodů a na postup mu schází pouhé tři body. Za ním je sedmibodová díra a šance ostatních jsou spíše teoretické.

Do sestupové šlamastiky ziskem pouhého jednoho bodu zahučel Marekbenda15, který byl po podzimu na šestnáctém místě. Naopak velké naděje ziskem 12 bodů si vytvořili Rovinky. Denis z bohnic nic moc, tři vybojované body jsou žalostné. Ještě hůře na tom jsou KOMETA BRNO a MattyACS, oba jsou na jaře zatím bez bodu.  

24k_tab.vys2a_ligy.jpg

SKUPINA A: měla herní průměr 40 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


SKUPINA B: za pět kol se do trojice nejlepších v jarní části nikdo nevetřel, nikdo z dalších zainteresovaných nevyužil šanci. Vedoucí Prochy i druhý Maverick65 si připsali deset bodů, třetí ykk44 vybojoval devět bodů. Tato trojice má stále náskok před čtvrtým v pořadím tři body.

Zdání ale klame, na čtvrté místo vystoupal 100% výkony v jarní části a ziskem 15 bodů z deváté pozice Atmen. Rázem se tak stal žhavým kandidátem v boji o postup.

V kontaktu s postupovými šancemi zůstávají nadále i Teplicky, Michals93 a ACSPep.

V pásmu sestupu vybojovala za pět kol více bodů než za celý podzim Mama 11. S osmi body se odlepila ode dna tabulky a vystoupala na 26 místo. Kazin11 vydoloval čtyři body a tím výčet bodujících končí. Bez bodu na jaře zůstávají týmy Donmane17, Honey, Sára1893 a Bejk84.

24k_tab.vys2b_ligy.jpg

SKUPINA B: měla herní průměr 46 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


BODOVÁ STATISTIKA KOLA:

JAK KDO z týmů si vedl v tomto kole, kdo kolik získal FB, naleznete v následujících tabulkách.
tymy_24k_ab.jpg

ŽEBŘÍČKY KOUČŮ - TOP 10 skupin A+B:

top10koucu_24k_ab.jpg


ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE