Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 27. kole F:L (aktualizováno)

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb.jpg

Po dopočtech a opravách na sport.cz přinášíme aktualizované tabulky a statistiky.


FANTASY BODY KOLA: 

Herní průměr 1. ligy byl nízký, pouhých 40 FB/tým. Nejvíce a stejný počet 51 "fantasy bodů" zaznamenaly týmy GeorgeBest, JanValec1905 a Vohajs. O jeden bodík méně měl na svém kontě čtvrtý Spermosonik.

lb-1-27-h.jpg

DUELY a STATISTIKA zápasů tohoto kola:

- Ani nejkvalitnější zápas nedosáhl v součtu na 100 bodů. Nejvíce 93 bodů je evidováno v duelu GeorgeBest : KubajsACS a shodný počet bodů měl i zápas Wojtylla : FMCITY.

- V zápase s nejmenším součtem bodů (66 FB) figurují ACSPraha17 : StanleySK. 

- Byla zaznamenána již 17 remíza této sezóny, dělbou bodů skončil duel Pirates ACS : HCMotorCB. Utkání skončilo se součtem 68 FB při dělbě 34:34.

- Šťastné tři body do tabulky, za výkon nižší než byl průměr kola, si tentokráte připsali Aliens, OCHD, StanleySK. 

- Rozlosování duelů příštího kola naleznete v google tabulce 1. LB >> ZDE
 
lb-1-27-v.jpg

TABULKA A VÝVOJ SOUTĚŽE: Křivdu podobnou jako nepovedené rozhodnutí varu prožívá Zorzz …

- Zorzz prohrál o jediný bod s Aliens 37:38 a cítí velkou křivdu od provozovatele soutěže sport.cz. V brance měl plzeňského Jedličku, kterému nebyly započteny 2 body za čtyři úspěšné zákroky. I přes tuto nešťastnou prohru si udržel jednobodový náskok před druhým v pořadí. Nahrál mu do karet fakt, že ani ACSPraha17 nevyhrál.

- Jediný kdo bodoval z trojice nejlepších byl SKSBENE. Tři body mu spadly vyloženě do klína, neb po dopočtu bodů se původní remíza změnila na vítězství.

- Na třetí místo klesl již zmiňovaný ACSPraha17. O body přišel v duelu se zachraňujícím se StanleySK, kde na vítězství stačilo pouhých 34 bodů.

- Nečekané výsledky přinesly zápasy téměř všech zachraňujících se týmů. O záchranu bojují týmy umístěné od 21. místa a bodově vyšel naprázdno jen Koblizka007 a Marty 66.
lb-1-27-t.jpg

ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Jirka Drha i přes již zmiňovanou křivdu navýšil náskok před druhým Jiřím Kobližkou na 14. bodů. Třetí místo v TOP 10 si udržel Petr Nerad.
 
top10_27klb.jpg

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.
 
(pirates)