Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 26. kole F:L

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

Herní průměr 1. ligy nebyl vysoký, nepřesáhl ani 50 FB/tým. Nejvíce FB dosáhl tým JanValec1905, koučovaný Lukášem Maredou. O dva body méně měl na svém kontě Pirates ACS (kouč Jirka Marval), třetím nejúspěšnějším týmem byl SKSBENE (kouč David Ruml), který měl o další bodík méně. 

lb-1-26-h.jpg

DUELY a STATISTIKA zápasů tohoto kola:

- Herní průměr 1. ligy byl 48 FB/tým.

- Nejkvalitnější zápas přinesl duel JanValec1905 : FMCITY, součet zainteresovaných měl hodnotu 111 FB.

- V zápase s nejmenším počtem bodů (71 FB) figurují Wojtylla a Rakitic.

- Byla zaznamenána již 16 remíza této sezóny. Duel Tehelnepole022 : HCMotorCB skončil se součtem 90 FB při dělbě 45:45.

- Šťastné tři body do tabulky, za výkon nižší než byl průměr kola, si tentokráte připsali Aliens, RowdiesACS a Wojtylla.

- Rozlosování duelů příštího kola naleznete v google tabulce 1. LB >> ZDE
 
lb-1-26-v.jpg

TABULKA A VÝVOJ SOUTĚŽE: Zorzz nezaváhal a je stále v čele tabulky ...

- Zorzz pokračuje v sérii vítězství a Fajka mu nebyl až tak velkou překážkou pro zisk bodů. Udržel si tak nadále dvoubodový náskok před druhým v pořadí. 

- Největší rival týmu Zorzz je v posledních letech nejen v týmové soutěži bezpochybně ACSPraha17. Ten si poradil s Nerry94 a nenechává aktuálního lídra vydechnout.   

- V boji o třetí pozici ztratil dech FMCITY, který dostal za uši od JanValec1905. Z toho vývoje profitoval SKSBENE, který hrál jen proti průměru skupiny a získal laciné tři body, které jej osamostatnili na třetím místě.

- Do nepříjemné situace na opačném konci tabulky zabředává po 26. kole GeorgeBest a SK Evaldo Heřmaň, kteří rozšiřují seznam kandidátů sestupu. V něm nyní bodovali Marty 66, Wojtylla a velmi důležité tři body vybojoval RowdiesACS v duelu s StanleySK.

lb-1-26-t.jpg


ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Jirka Drha se probojoval do čela žebříčku a vytvořil si devítibodový náskok před Jiřím Kobližkou. Třetí pozici v TOP 10 si udržel Petr Nerad.
 
top10_26klb.jpg
 

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.
 
(pirates)